Visit my YouTube channel here.

The Oath (2016)

Farskjærlighet.

Bilde: 2.40:1
Lyd: Islandsk Dolby Digital 5.1

En lege forsøker å bli kvitt datterens nye kjæreste som er en narkolanger. Dette vil føre ham på en mørk sti der han møter sin mørke side som han egentlig ikke visste at han hadde.

The Oath er regissert av Baltasar Kormákur (2 Guns, Everest, han har også hovedrollen i denne filmen.

The Oath er en type film som føles ut som en TV-film. Historien er veldig enkel og generisk der vi følger en suksessrik lege som har en datter som liker slemme menn og det liker ikke hennes far som forsøker å bli kvitt hennes kjæreste og han velger å gjøre en ting som vil få konsekvenser både for kjæresten og ham selv.

Dette er en film som aldri imponerer noe særlig, den har heller ikke noe nytt å si. Karakterene vi følger er ikke dype karakterer, de er heller ikke særlig interessante karakterer. Se bare på datteren, hun har ikke mye personlighet enn at hun sliter litt med stoffproblemer og liker slemme menn.

Filmen har flere karakterer uten at man blir nærmere kjent med dem. Alt går for det meste på skinner, dette her har man sett før, dette har man sett bedre. The Oath blir til slutt en trøtt, forutsigbar og kjedelig film som er like fort glemt når man har slått av filmen.

Bilde: 8/10 Lyd: 7/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart, passe skarpt og fargene er kjølige. Sortnivået er ganske bra.

Dialogen er klar og tydelig. The Oath har ikke det livligste lydsporet, sidehøyttalerne blir ikke tatt i bruk så ofte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.