Visit my YouTube channel here.

The Rock (1996)

Your best! Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen.

The Rock er Michael Bays beste film. Filmen holder et vanvittig høyt tempo og filmmusikken er noe av det beste som er laget. Historien er bra, og skuespillerne leverer så det holder. Rollelisten er imponerende. Nicolas Cage, Sean Connery, Ed Harris, David Morse, Michael Biehn, John Spencer og William Forsythe. Det kan umulig bli dårlig.

The Rock er absolutt en av tidenes beste popcornfilmer. Til tider har filmen god og alvorlig dialog, men også morsom dialog. Ordvekslingen mellom Ed Harris og Michael Biehn er fantastisk. Jeg snakker da om dusjscenen som er en klassiker.

Det er kun en Michael Bay, og han er en jævel til å underholde. Han har bevist det gang etter gang, og The Rock er hans store mesterverk. En actionklassiker.

10

3 thoughts on “The Rock (1996)”

  1. Selv ville jeg vel kanskje si at en popcornfilm aldri kunnet få en 10’er. Javisst er filmen utrolig underholdende, og fortjeneer absolutt høy score. Men 10? Er denne filmen på høyde med filmer som Gudfaren, Frihetens Regn, Pianisten eller A Beautiful Mind?

    Jeg gir den 8, og selv da føler jeg at er veldig gavmild.

  2. Denne fortjener 10 i min bok, og jeg er ikke enig i at popcornfilmer ikke kan få full pott. De filmene du nevner er i andre sjangere. Det er for meg en selvfølge å sammenligne The Rock med andre filmer i samme sjanger. Det er min måte, andre har sin.

  3. Eg ser ingen problem med å gi ein «popcornfilm» 10 av 10 viss den har alt ein personleg forventar av filmen. Alle forsøk ved å påstå at spesielle typar filmar, her: popcornfilmen, ikkje kan komme over f.eks. 8 på ein poengskala blir å undertrykke subjektive meiningar omkring filmar. Og kva sit ein igjen med viss ein skal prøve å halde filmvurdering objektiv? Nei takk.

    Eg ser eg gav «The Rock» 7/10, den nådde ikkje heilt opp på nokon måtar for meg og blei berre ein god (men ikkje den beste) underholdningsfilmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.