Visit my YouTube channel here.

The Tunnel (2011)

the tunnel

En journalist er desperat etter å beholde jobben sin. Så hun begynner å undersøke hvorfor myndighetene ikke gjennomførte planen de hadde når de skulle resirkulere vann gjennom gamle togtunneler som befinner seg midt under Sidney. Hun tar med seg teamet sitt ned i tunnelene, og det viser seg at i disse tunnelene befinner det seg noe skummelt.

Skal jeg starte med det positive først likte jeg skapningen som bor nede i tunnelene. Vi får se spesielt en veldig fin scene når skapningen leker med sitt offer i vannet.

Men filmen har for mange problemer. For det første er skuespillerne elendige, og karakterene de spiller er så utrolig dumme og usympatiske. Her er det for det meste null samarbeid, de begynner bare å løpe og tenker kun på seg selv når alt går til helvete.

Den verste skuespilleren av dem alle er den kvinnelige journalisten. Hun er en jævla sliten stønner, en av mennene i gruppen burde ha stappet en testikkel i munnen hennes for å få henne til å slutte å stønne. Ikke nok med det er dette også den dummeste karakteren som stønner og skriker når hun skal være helt stille, for skapningen fra helvete er i nærheten. Her er løsningen en skitten, hårete testikkel i munnen på dette fæle kvinnemennesket!

Tempoet er lavt. Filmen bruker for lang tid på oppbyggingen som er totalt uinteressant. Jeg likte heller ikke at filmen vekslet mellom fortid og nåtid når to av de overlevende forteller oss om hva som skjedde i tunnelene. Filmen veksler mellom videoopptak av det som skjedde i tunnelene og intervjuet med de to overlevende. Det er så jævla kjedelig å høre på dritten som kommer ut av munnen på karakterene, det er heller ikke bedre å se på ansiktene til de talentløse og tomme skuespillerne!

Ellers er det mye sniking i mørket, skapningen forblir mystisk og i det minste er det positivt at man ikke ser så mange nærbilder av denne skapningen som ligner på et menneske, men han er litt for spenstig. Hva han er driter jeg i, han er vel en mutert uteligger som noen glemte igjen der nede.

The Tunnel er en film der du håper at alle i gruppen vi følger vil dø i tunnelene. Jepp, de er jævla slitsomme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: