Visit my YouTube channel here.

Your Highness (2011)

This quest sucks!

Your Highness gledet jeg meg mye til, men filmen skuffet. Regissør David Gordon Green lager på en måte oppfølger til Pineapple Express. Humoren er den samme, mange av skuespillerne er tilbake og komedien som dophodene liker er selvsagt hovedingrediensen. Problemet er at dialogen er ganske så råtten. Litt vulgært språkbruk med mye banning og vitser som faller død om før setninger er fullførte finner du mye av i Your Highness.

Your Highness byr mest på pubertal humor som faller gjennom isen. Pineapple Express bommet på mye av humoren, men den hadde også noen fine treff jeg lo godt av. Den fineste med Your Highness er Natalie Portman som får Zooey Deschanel til å se ut som en sliten hore. Hvem som helst kunne spilt rollen til Zooey Deschanel, hun er ikke en dårlig skuespiller, så dette rollevalget var merkelig. Men Natalie Portman er i en helt annen klasse, både når det gjelder utseendet og skuespillertalentet.

Dette er en film som ikke klarte å sjarmere eller som fikk meg til å le, jeg humret en eneste gang. Du vet det er et dårlig tegn når en husker at en humret en eneste gang. Det er synd at dialogen er så dårlig som den er, kun dophodene vil le seg ihjel. Det som redder filmen er Natalie Portman, effektene og skapningen som krever en runk og som har forgrepet seg på en mindreårig.

One thought on “Your Highness (2011)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.