Visit my YouTube channel here.

The Warlords (2007)

the-warlords.jpg

Tre blodsbrødre glir sakte fra hverandre under krigen, og det vil ende tragisk for alle parter.

The Warlords er basert på sanne hendelser. Jeg så frem til The Warlords, for her har du Andy Lau, Jet Li og Takeshi Kaneshiro i samme film. Med en gang jeg så denne rollelisten, viste jeg at dette ville ende i et blodbad.

Som film skuffet ikke The Warlords. Regissør er Peter Chan, og mannen har tatt det rolig i de siste årene med å være regissør. The Warlords er en periodefilm der makt og intriger er stikkordet. Filmen byr på en del kampscener, men det er kun en større kampscene i filmen. I denne kampscenen sparker Jet Li virkelig ræv, og det er noe av det råeste jeg har sett på noen år. Når ikke blodsbrødrene er på slagmarken er det politikk og begjær som er hovedfokus, og det fungerer helt perfekt selv om filmen og handlingsmønsteret er forutsigbart.

Jet Li leverer sin beste rolletolkning noensinne. Han imponerte de fleste i Fearless, men her er han enda bedre og han spiller fantastisk med sine øyne og ansiktsuttrykk. Husk de beste behøver ikke å si et ord for å kunne tolkes, og Jet Li gjør det her. Jet Li spiller så godt at han fortjener en del priser for sin rolletolkning, og jeg tar tilbake det jeg har sagt at Jackie Chan er en bedre skuespiller. Jet Li er i verdensklasse med The Warlords, og det sier jeg uten å blunke. Ringreven Andy Lau imponerer som vanlig, men han må bruke mer ord for å uttrykke seg. Takeshi Kaneshiro blir litt anonym her, men han har også noen scener der han imponerer. Han blir litt lett her når du ser hva Jet Li og Andy Lau presterer, men det er også litt av rollefiguren han spiller sin skyld da han ikke er så fremtredende.

The Warlords har også fantastisk filmmusikk, men i den største kampscenen reagerte jeg litt på musikken. Låten som ble spilt hørtes ut som en typisk Michael Bay låt av den lystige typen. Melodien var bra, men passet ikke til denne scenen. Ellers er filmmusikken noe av det beste jeg har hørt i 2007. Visuelt er filmen nydelig. Det er noen fantastiske scener her, både kampscener og mer rolige scener der Peter Chan bruker kameraet på en praktfull måte.

Selv om The Warlords er en forutsigbar film, er det en av de beste filmene som kom ut i 2007. Dette er en typisk periodefilm med flotte kampscener og intriger. The Warlords viser oss en general som må ta tøffe beslutninger, for krig er tøft og løfter blir brutt. Og jeg er så glad for at Jet Li er hjemme igjen, og jeg håper han holder seg unna Hollywood for godt. Han imponerer stort her, og leverer sin beste rolletolkning noensinne.

9

One thought on “The Warlords (2007)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.