Visit my YouTube channel here.

The Wolfman (2010)

You’ve done terrible things… be strong.

Å underholde glemmer The Wolfman. Actionscenene byr ikke på noe nytt, man ser dem, så har man glemt dem. Det The Wolfman prøver på er å være en emosjonell film som bommer totalt. Det er null følelser i filmen. Omgivelsene er grå og kjedelige, det samme er rollefigurene. Å legge handlingen til denne tidsperioden har jeg aldri vært stor tilhenger av, jeg har aldri likt den visuelle stilen fra 1800-tallet.

Med fire skuespillere i toppklassen er det helt utrolig å se hvor tomme og tamme rollefigurene deres er. Hvorfor er det så vanskelig å få noen til å skrive et godt manus? Hva er poenget med klasseskuespillere når fundamentet er halvråttent? Effektene på varulvene holder mål. Ikke for mye dataeffekter hjelper mye selv om det blir en del når varulven tar seg en løpetur. CGI-varulver har aldri sett bra ut i bevegelse, det er for lett å se at dette er CGI. Blandingen av effekter fra gamleskolen og CGI ble ikke så aller verst i The Wolfman, noe av det bedre jeg har sett.

En film som prøver å spille på følelser og smerte, men som misslykkes helt med den målsettingen.

2 thoughts on “The Wolfman (2010)”

  1. 5 av 10 faktisk, har faktisk ikke sett denne fordi alle som jeg har spurt hatet den. Jeg ser ekstremt mye negativt i din andmeldse, og ikke særlig mye positivt. Så jeg lurer på: Hva gir deg de 5 terningene? Ikke at dette er en “kjefter på deg”, men jeg har en genuin interesse i hva som gjør at den kommer faktisk så høyt som 5 av 10 faktisk er. For det er jo akkurat midt på treet. Så det må vel ha vært noe som gjør at den kommer dit den er?

    1. Latskap, noen ganger gidder jeg ikke skrive så mye positivt om middelmådige filmer, lettere å kritisere enn å si noe positivt om en film jeg verken hatet eller elsket. Det kommer helt an på dagsform og skrivelyst og hva jeg legger merke til med filmen. Min karakerskala gjør jobben for min del, den er subjektiv og kan forandres opp og ned etter gjensyn. Men etter en 5 kommer jeg aldri til å gi The Wolfman en ny sjanse, det forteller min karakter hvis jeg nå engang i fremtiden vil lure på om jeg skal gi filmen en sjanse til. Samme dag som The Wolfman så jeg From Paris with Love, den var hakket dårligere enn The Wolfman, da ender jeg på en 5. En dårlig filmdag.

      Actionscenene og lydsporet røsket bra, jeg kjedet meg ikke, men jeg hygget meg heller ikke så mye. Som nevnt prøver The Wolfman for mye på å være seriøs med en kjærlighetshistorie som ikke fører noen sted. Der tryner filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.