Visit my YouTube channel here.

Toy Story 4 (2019)

Woody og gjengen er tilbake!

Bilde: 2.39:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 7.1, Dolby Digital 5.1

Woody og gjengen har funnet seg et nytt hjem. En liten jente har blitt deres nye eier, og hun skal begynne på førskolen og hun gruer seg. På skolen så lager hun sin egen Frankensteins monster, og Woody forsøker å ta seg av ham. Under en liten ferietur så treffer Woody og Frankensteins monster en søt dukke som aldri har hatt et barn som kan leke med henne. Hun er defekt, og Woody har noe hun ønsker seg. Og med det starter et nytt eventyr for Woody og vennene hans.

Med tanke på at Toy Story 3 hadde en veldig fin og rørende avslutning, så tror jeg innerst inne at ikke mange ønsket at det skulle komme en ny Toy Story-film. Men her er den fjerde filmen, og man merker at filmen ikke er helt laget med hjertet slik noen av de andre filmene var.

Men jeg likte det som skjedde i antikkbutikken når Woody og Frankensteins monster treffer en dukke med noen ekle undersåtter som jeg tror var mimedukker. Jeg har sett denne dukken i noen andre filmer, og de er like ekle i Toy Story 4. Det første møtet er ganske skummelt for yngre barn, for de skremte til og med undertegnede! Det føles ut som en mørkere skrekkfilm når disse eklingene dukker opp.

Hvis man ser nærmere på manuset så føles Toy Story 4 ut som en film som normalt sett skulle vært lansert direkte på DVD. Det blir for det meste fokus på et nytt eventyr med Woody. Og selv om filmen har litt hjerte, så er ikke filmen laget med et helt hjerte. Som sagt, hvis man ser tilbake på den tredje filmen så hadde den en perfekt avslutning på en trilogi som undertegnede aldri helt har falt for. Men slutten i Toy Story 3 var fantastisk og passende! Toy Story 4 forsøker også ha en litt lignende slutt, men den var ikke i nærheten like rørende som slutten i Toy Story 3. Det lukter bare flere oppfølgere, ikke noe annet.

Ekstramateriell:
Bo Rebooted (6 minutter)
Toy Stories (6 minutter)
Audio Commentary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.