Visit my YouTube channel here.

Traitor (2008)

The truth is complicated.

Traitor er nok en film om terrorister og helter som stopper terroristene. Don Cheadle er som vanlig sikker som banken. Nå er det ikke bare Don Cheadle som leverer en god rolletolkning, det gjør alle skuespillerne. Må også neve Saïd Taghmaoui som leverer en solid rolletolkning.

Traitor er ikke en film som overrasker. I starten prøver filmen å lure deg til å tro at Samir Horn er en slem mann. Men er det virkelig noen som går i den fella? Selv om filmen går på skinner er det spennende å se hva som skjer når Samir Horn infiltrerer en gruppe med terrorister som har en stor plan som vil gjøre at de fleste mennesker vil bli enda mer skeptiske til å ta kollektivtransport. I Traitor er det også en fin scene der lederen for terroristgruppen og Samir Horn tolker Koranen på forskjellig måte.

Terrorister er noen tragiske skapninger. Traitor kunne gjerne ha gått mer i dybden, men da hadde det nok blitt en annerledes film. Selv likte jeg Traitor godt. Jeg har sett det før, men filmen er såpass velspilt at man bare setter seg ned og koser seg.

Et problem med denne type filmer er at man lett kan bli paranoid når man tar kollektivtransport, som om man ikke var det fra før. Slutten er fin, og jeg tippet riktig hvordan det hele ville ende.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.