Visit my YouTube channel here.

3-Iron (2004)

Golfballer.

Jeg holder på med å se de fleste filmene til regissør Ki-duk Kim. Det er en god grunn til at han er en av de mest populære regissørene fra Asia. Hans beste filmer er lavmælte og filosofiske med en dose symbolikk og religion. 3-Iron er en film der jeg måtte bruke de små grå, lese på forumer i ettertid, det er alltid positivt. Filmen er enkel, men det er mye å hente her hvis man ikke bryr seg om religion. Jeg lærer litt og litt etter å ha sett filmene til Ki-duk Kim.

3-Iron er en vakker og tenkende film som sikkert vil skremme mange seere. Gi filmen en sjanse, når man først skjønner hva som skjer, skjønner man hvor genial Ki-duk Kim er som regissør. Eneste problemet mitt med filmene til Ki-duk Kim er at jeg ikke har lyst til å se filmene igjen. De er så triste og litt tunge at det rett og slett ikke frister å se dem igjen. Kanskje jeg en dag forandrer mening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: