Visit my YouTube channel here.

Battalion Wars (2005)

Krig!

Battalion Wars er et underholdende spill med mye sjarm. Her kontrollerer man alt fra stridsvogner, helikoptre, bombefly til vanlige soldater. Man skal utføre forskjellige oppdrag, og man må bruke de små grå for å finne ut hva den beste kombinasjonen er for å beseire fienden. Det er ikke så lurt å bruke stridsvogner mot bazookasoldater, da er det best å sende inn vanlige soldater med maskingevær eller soldater med flammekastere for å rydde vei for stridsvognene.

Spillet kan være litt lett hvis man ikke bryr seg om å få A i karakter, man må få A i karakter i alle oppdrag for å få spille bonusoppdragene. Det gadd jeg ikke å bruke tid på, for jeg har ikke tid til det. Men hvis man satser på å få A i karakter i alle oppdragene, så blir selvfølgelig spillet mye vanskeligere. Det er vel 2-3 oppdrag som er vanskelige, spesielt når fienden bruker luftrommet og angriper deg med kamphelikoptre og bombefly. Da bannet jeg høyt noen ganger, for man kan bli hardt straffet hvis man mister soldatene som kan skyte ned kamphelikoptre. Da blir det fort game over.

Det kan være litt vanskelig å komme seg inn i kontrollsystemet i starten, men etter rundt 5 oppdrag begynner kontrollsystemet å sitte og man setter opp tempoet. Det var tempoet jeg fikk problemer med når det ble litt kaotisk på skjermen, for den kunstige intelligensen på begge sider er litt svak. Da var det enkleste å hamre løs på fienden med hele styrken jeg hadde til rådighet enn å plukke ut soldatene jeg hadde lyst til å bruke og som var best å bruke. Noen ganger hadde jeg flaks at jeg klarte å fullføre oppdraget på den måten.

Det er så deilig når ting går bra, spesielt hvis man er forsiktig under et oppdrag og man velger å knuse fienden med hele styrken mot slutten av oppdraget. Da blir det mye kaos, men det er så herlig når man knuser fienden på denne måten.

Liker man fargerike krigsspill med litt strategi, er Battalion Wars virkelig verdt å sjekke ut. Dette er et fargerikt spill med karakterer som får frem smilet. Spillet er ikke så vanskelig, men det kan bli frustrerende å måtte starte på nytt selv om man har vært forsiktig hvis kamphelikoptre dukker opp og den kunstige intelligensen ikke er på din side og man mister viktige soldater som man må ha for å fullføre oppdraget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: