Visit my YouTube channel here.

Blue Spring (2001)

blue spring

Klapp i hendene.

Skole, gutter, en leder og rivaler. Blue Spring er nok en skolefilm der vennskap og lederskap blir satt på prøve. Det er ikke så mye vold i Blue Spring, det handler om utvalgte rollefigurer som må ta et valg i livet. Skolen de går på blir styrt av elevene. Lærerne driter i elevene, og mange av elevene velger å droppe ut av skolen for å bli gangstere. De som blir igjen kjemper om heder og ære.

Blue Spring ble for meg litt treg, og vi blir aldri godt nok kjent med rollefigurene. Filmen er kort, og rollefigurer vi begynner å bli litt kjent med, forsvinner like fort. Det er kun to igjen som vi kommer nærmere innpå.

Hadde det bare skjedd litt mer i Blue Spring, så kunne dette ha vært en riktig fin film. Det er en god film med sine kvaliteter, men jeg har sett så mange av denne type filmer at jeg vet hva jeg liker.

Det mest positive med Blue Spring er at jeg oppdaget en ny gruppe ved navn Thee Michelle Gun Elephant. De spiller blant annet åpningsmelodien når elevene er på taket. Melodien heter Akage No Kelly, og det er en herlig låt som rocker. Synd at filmen ikke rocker like mye, men det er definitivt en film jeg kommer til å besøke igjen, for jeg mener jeg burde like Blue Spring mer enn jeg gjorde første gang jeg så den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: