Captain Marvel (2019)

Den første Avenger, og den kjedeligste.

Bilde: 2.39:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 7.1

Det har vært mye bråk rundt Captain Marvel på grunn av Brie Larson. Det får så være, men en ting er sikkert, hun skulle ikke ha spilt denne rollen, for hun gjør hele karakteren sjarmløs. Hun er den kjedeligste i Avengers-gjengen, og jeg kan ikke si at jeg likte denne karakteren i det hele tatt. Jeg har ikke peil på tegneserier, men jeg fikk følelsen av at Marvel trengte sin Superman, og de skapte Captain Marvel. Det kalles for latskap!

Som film er Captain Marvel ganske dårlig og livløs. Protagonisten er kjedelig, og skurkene er igjen patetiske. Vi får servert den samme, gamle formelen, bare at alt blir mye dårligere fortalt.

Protagonisten er høy på seg selv, dette er en karakter det er vanskelig å like og bli sjarmert av. Feministene styrer skuten, mennene er for det meste dumme og Hollywood tør ikke å si at nok er nok med dette tullet. Vi går bakover i tid nå, nok er nok!

Det eneste som var litt morsomt var at vi så hvordan Nick Fury mistet synet på det ene øyet. Men måten de fremstiller ham på her er ikke bra. Bare for at filmen skal tvinge på oss disse tomme kvinnfolkene som absolutt skal herske over hele verden og være de vise. Det er nok nå!

Med Captain Marvel ser vi at Marvel har blitt late og at de begynner å bli litt desperate når innholdet er så tynt som det er her. Jeg fikk følelsen av å se en slags Marvel-versjon av The Green Lantern, og det er ikke et kvalitetstegn!

Ekstramateriell:
Intro (2 minutter)
Becoming a Super Hero (7 minutter)
Big Hero Moment (4 minutter)
The Origin of Nicky Fury (4 minutter)
The Dream Team (3 minutter)
The Skrulls and the Kree (4 minutter)
Hiss-Sterical Cat-Titude (3 minutter)
Deleted Scenes (9 minutter)
Gag Reel (2 minutter)
Audio Commentary

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.