Visit my YouTube channel here.

Clash of the Titans (1981)

Release the Kracken!

Jeg så nyinnspillingen av Clash of the Titans før jeg så originalen. Selv om nyinnspillingen hadde sine problemer, har originalen større problemer, spesielt tempoet som er labert og ikke minst effektene som stinker. Stop-motion kan være sjarmerende, men også ødeleggende. Det blir brukt for mye stop-motion, også der man ikke behøver å bruke denne teknikken. Se bare på skapningen i sumpen, man behøvde ikke å bruke så mye stop-motion som ble brukt i dette tilfellet. Det ser ikke bra ut, det ser klønete ut.

Jeg syntes ting gikk litt for fort i svingene i nyinnspillingen, nå skjønner jeg hvorfor. Det blir for mye dødtid i originalen. Langsomme scener, dårlige effekter og en Harry Hamlin som er dørgende kjedelig og ser merkelig ut. Harry Hamlin er ikke mye til skuespiller, han har ikke tilstedeværelse i det hele tatt.

Se heller nyinnspillingen, der slipper man mye av idiotien med originalen. Ærlig talt, å erstatte en ugle med R2-D2 ble i drøyeste laget! Jeg skjønner godt hvorfor nyinnspillingen gjorde narr av uglen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.