Visit my YouTube channel here.

Clerks II (2006)

clerks 2

Thanks, Pickle Fucker! Yo Silent Bob, some pickle fucker gave us free eats!

Den første Clerks filmen ble en stor hit, men jeg falt aldri helt for den filmen. Den var for treg for min del. Med Clerks II falt brikkene virkelig på plass. Her er det mye moro, og gale rollefigurer. Randal er selvsagt kongen i Clerks II. Han er frekk som faen, og ikke den skarpeste kniven i skuffen. En Kevin Smith film uten Jay og Silent Bob går ikke, og de er selvsagt på plass.

Noen gamle kjente dukker også opp i mindre roller. Den morsomste scenen er når Lance Dowds spilt av Jason Lee dukker opp. Dialogen mellom han og Randal er verdt inngangsbilletten alene. Pickle fucker! En annen god scene er når Randal begynner å krangle med en The Lord Of The Rings fan. Scenen tar helt av, og den ekle nerden ender opp med å spy. Presset ble for stort.

Clerks II er litt berg-og-dal-bane i perioder. Mellom all galskapen er det Dante som er den normale og rolige personen i filmen. Siden han er den rolige, så blir han den kjedelige festbremseren i Clerks II. Hadde vi blitt servert den herlige og frekke dialogen hele filmen, da hadde jeg blitt lei ganske fort. Dermed har Kevin Smith gjort et smart valg med å senke tempoet i filmen med Dante som lever i den virkelige verden.

En morsom film som har gode rollefigurer og god dialog. En av de beste komediefilmene jeg har sett i 2006.

9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.