Visit my YouTube channel here.

In Darkness We Fall (2014)

in darkness we fall

Idioter på tur.

Bilde: 1.78:1
Lyd: Spansk DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk

Vi følger en vennegjeng som finner ut at de skal utforske en grotte. Idiotene går seg selvsagt ville, og frem kommer den mørke siden til enkelte av dem.

Spilletiden er kun på rundt 77 minutter, det er rundt 17 minutter for mye. In Darkness We Fall er en underholdende film, men den blir litt repeterende og langtekkelig da det ikke er noen monstre eller dyr som kan skade og drepe et menneske i filmen, med unntak av enkelte personer som går over til den mørke siden.

Der andre filmer har monster eller hvithaier, har In Darkness We Fall kun menneskene og en liten rotte som biter en av dem. Det er allerede i starten veldig lett å finne ut av hvem som blir den store skurken, og hvem som er det svakeste ledd i gruppen.

Jeg klarte ikke å bry meg om noen av karakterene i filmen da de er så grusomme dumme at det beste er at de dør. Hadde de vært rundt 10 år gamle så hadde det vært noe annet, men disse idiotene fortjener ikke annet enn å dø. Spesielt den klagete dama fra helvete er ille, hun klager og er så svak, da er det beste at hun dør, for dette er selvsagt en filmkarakter man hater. Dø kjerring, dø!

Det In Darkness We Fall lykkes med er å skape en klaustrofobisk verden. Her er det lange, trange tunneler og det er lett å skjønne hvorfor de underveis nesten gir opp. Det mest spennende er selvsagt når man tror en av dem kan ha funnet en vei ut av den store grotten, på det punktet så skuffer ikke In Darkness We Fall. For som seer vil man gjerne ut også, men man bryr seg som sagt ikke om karakterene i filmen, man bryr seg kun om seg selv, for jeg ville ut!

In Darkness We Fall klarer å skape klaustrofobi, men jeg skulle ha ønsket at man kunne bry seg om noen av karakterene og at de ikke var så jævla dumme!

Bilde: 9/10 Lyd: 7/10 Ekstramateriell: 1/10

Bildet er veldig naturlig og skarpt i lysere partier. Overraskende nok så er det lite å klage på i mørkere partier, så dette er en film som ser bra ut på Blu-ray Disc.

Dialogen er klar og tydelig. Det er ikke noe filmmusikk her, og sidehøyttalerne blir ikke tatt i bruk så ofte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: