Visit my YouTube channel here.

Demonic (2015)

demonic

Flere personer blir funnet drept i et spøkelseshus, og politiet er på stedet og har arrestert en person. To personer er savnet, og politiet forsøker å komme til bunns i saken.

Demonic er en lat drittfilm. Det eneste som redder den fra å være et makkverk, er at den har litt mystikk rundt personen som har blitt arrestert.

Men dette er ikke en film som engasjerer. Skuespillerne er elendige, det hjelper ikke å ha to skuespillere som Maria Bello og Frank Grillo, når resten av gjengen er søppel og manuset hjelper heller ikke til. Spesielt er det et faretegn når Cody Horn har en rolle i en film, hun er pappas lille jente som ikke fortjener å være foran kameraet i det hele tatt. Hun er desidert en av de dårligste skuespillerinnene i Hollywood, det ser ut som om hun skal le hele tiden, det er helt jævlig å se på!

Ellers er det som skjer veldig generisk, det er ikke noe å bli skremt av her. Filmen har faktisk aldersgrensen R i USA, det skjønner jeg ikke for filmen har ingen intense øyeblikk og den er heller ikke blodig. Demonic føles mer ut som en PG-13-film.

Som sagt, det eneste som redder filmen er mystikken rundt den arresterte mannen, mer er det ikke å hente her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: