Visit my YouTube channel here.

Easy A (2010)

I’m the guidance counselor; I should know all the students, especially the ones that dress like prostitutes.

Easy A finner ikke opp kruttet på nytt. Har du sett ungdomskomediene fra 80-tallet, spesielt Can’t Buy Me Love, vet du hva som venter. En gutt har blitt byttet ut med en jente, og hennes jobb er å få taperne på skolen, gutter, til å bli populære blant de andre jentene. Betalingen er gavekort. Nesten samme formel som i Can’t Buy Me Love, bare at rollene er byttet om.

Emma Stone har jeg blandede følelser for. Hun er ikke kjempevakker, mer søt enn vakker, men jeg synes ikke hun klarer å bære en film alene. Hun mangler karisma som skuespiller, hun prøver for mye, hun har ikke den karismaen som de beste har. Amanda Bynes kjente jeg nesten ikke igjen. Jeg vet ikke hva hun har gjort, men hennes ansikt ser ut som en rund fotball. Hun som var så søt før.

Du blir ikke smartere av å ha sett Easy A. Den har hele tiden glimt i øyet, alvor blir det ikke mye av. De voksne i filmen er åpne og sier absolutt hva de vil, her snakker vi åpen dialog mellom alle parter.

Sjarmen til Can’t Buy Me Love har ikke Easy A. Historien er ikke like søt med en jente som får rykte på seg for å være skolens ludder. Det fungerer bedre med en gutt som leier skolens mest populære jente for noen dager så han kan bli populær.

Jeg tror kanskje Easy A er en film som jenter vil like mer enn gutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.