Visit my YouTube channel here.

Get Low (2009)

They keep talking about forgiveness. “Ask Jesus for forgiveness.” I never did nothing to him.

Get Low var ikke like god som forventet. Robert Duvall og Bill Murray lokket meg til skjermen, og selv om begge to alltid leverer varene, følte jeg ikke mye underveis. Hemmeligheten som Felix Bush bærer på, er ikke like grusom som jeg forventet. Hvorfor ødelegge livet sitt for noe han ikke kunne for? Klart det var grusomt, men han var ikke alene når det gjaldt denne saken. Det blir rett og slett vanskelig å svelge hans avgjørelse når han dør som verdens mest ensomme mann. En trist historie, men livet går videre og mange opplever verre ting enn det Felix Bush opplevde tidlig i livet sitt.

Det er heller ikke mye å le av i Get Low. Humring, det var alt. Dette er først og fremst en dramafilm, men når først Bill Murray er med vet man at tonen ikke vil være den mørkeste. Get Low får aldri helt bestemt seg for om den skal være alvorlig eller litt leken, noe som er ødeleggende etter min mening i dette tilfellet.

Tempoet er lavt, historien virker artig den første halvdelen før det hele ebber ut og man lurer på om dette var alt når rulleteksten dukket opp. Felix Bush er heller ikke en rollefigur som jeg fant interessant. En sinnatagg med en hemmelighet, det er alt. Utover det har han ingen utstråling som trollbinder seerne, han er bare innesluttet og asosial.

Som sagt, jeg forventet å føle glede og sorg, den følelsen dukket aldri opp. Selv om filmen er velspilt, blir det hele ganske kjedelig underveis. En film som ga meg svært lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.