Visit my YouTube channel here.

Hard Candy (2005)

hard candy

Well, 4 out of 5 doctors agree that I am actually insane.

Hard Candy tar for seg pedofili. Hvem som er den syke her i filmen er diskutert opp og ned. Jeg heller absolutt på jenta. Jeg får sympati med offeret som er fotografen, selv om at man vet at han er pedofil.

Filmen har veldig mye dialog når det er kun jenta og fotografen som fokuset er på. Jenta er veldig voksen for alderen, men det er fotografen som blir spilt av Patrick Wilson som imponerer meg. Fra å være en selvsikker mann blir han et hjelpeløs offer i løpet av et lite øyeblikk. Grunnen til at denne filmen får flere seere enn den normalt ville ha fått, er på grunn av torturscenene. Scenen alle snakker om er ubehagelig, men kunne ha vært mer ubehagelig hvis de hadde vist litt mer under inngrepet. Mer sier jeg ikke om den scenen.

Regissøren gjør en bra jobb med å splitte seergruppen. Noen mener at det jenta gjør er riktig, mens andre mener det motsatte. Jeg mener det er direkte sykt å få sympati med jenta når hun gjør det hun gjør mot mannen. Jeg ble sittende å heie på mannen, og håpte på at han fikk tak i henne slik at han kunne gjøre slutt på det syke individet som kun er 14 år.

Begge er syke, men det hun gjør er så motbydelig og provoserende. Det er dette som gjør denne filmen unik. Man får vondt av den store stygge ulven. Hvem skulle tro det?

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.