Visit my YouTube channel here.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

Oppgjørets time nærmer seg.

Harry Potter-filmene har vært en stor kassasuksess, og siden filmselskapet Warner Bros. er grådige, deler de den siste filmen opp i to deler, noe som er tull etter min mening. Det er flere bøker i serien som også er lange, men da ble det kun en film. Problemet med Harry Potter and the Deathly Hallows er at boken ikke var særlig god. Jeg synes det er den svakeste boken, den mangler mye. I filmen merker man også dette. Harry Potter and the Half-Blood Prince er sammen med Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 de to dårligste filmene i serien.

Den første halvdelen er grei, men det er ikke like morsomt lenger når alle rollefigurene man ble kjent med er plutselig vekk. Jeg savner skolemiljøet, jeg savner mystikken. Mystikken er nå borte, kildematerialet hadde ikke eventyrfølelsen som kjennetegner serien, nå har Harry Potter og kompani et mål.

Litt mystikk er det, men det er så lite at man nesten ikke legger merke til det. Nå handler det mest om å besøke steder og ligge i telt. Kjedelig i lengden, og når de tre skuespillerne kanskje leverer sine dårligste rolletolkninger i serien til nå, blir det ikke mye hygge. De er stive som tømmerstokker, men igjen, boken er ikke den beste, det var en svak og skuffende bok, da kan man heller ikke forlange så mye av skuespillerne som har svært lite å jobbe med.

To svake filmer på rad lover ikke godt, men jeg regner med at den siste filmen blir ganske eksplosiv.

3 thoughts on “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)”

  1. Ser de har hele potter serien på blu-ray nå til £39ish … hadde ikke kjøpt den om den kosta 10 😛 klarer ikke de naive magiker wanna be karakterene potter og han ginger duden… hadde de knerta de i første film skulle jeg ha fulgt Hermoine for hun er i det minste god for noe… Jeg ser heller Battle of L.A en gang i uka enn å se en potter film en gang i skuddåret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.