Visit my YouTube channel here.

Iron Eagle II (1988)

iron eagle 2

USA og Sovjetunionen må samarbeide mot en felles fiende. Men det vil ikke bli lett når de ikke tåler trynene på hverandre.

Den første Iron Eagle-filmen var en helt ok film, og jeg husker jeg likte denne også. Men filmen holder seg ikke bra. Skuespillerne er helt forferdelige, og ikke minst så må man le når man ser Matt Cooper imiterer Tom Cruise sin rolle i Top Gun. En billig imitasjon, og en fryktelig dårlig en. Noe filmen skal ha skryt for er at filmen har spennende luftkamper, men det er egentlig det eneste.

Iron Eagle II likte jeg når jeg var yngre, nå ble det et gjensyn jeg godt kunne unnvært, nå har jeg ødelagt nok et fint barndomsminne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.