Visit my YouTube channel here.

The Eagle (2011)

Jeg skal redde familiens ære!

Herregud, verden er en gal plass og når filmer som The Eagle får grønt lys, da vet man at man bor i helvete. The Eagle er en traust film uten action og gode skuespillere i ledende roller. Det er kun prat og leting etter en ørn som skal redde familiens ære. Dette skal altså være en film om to menn som lever to forskjellige liv, den ene er slave, men sammen lærer de hverandre å kjenne og gjør verden til en bedre plass. Jeg har ikke sett Brockback Mountain ennå, men jeg sitter med følelsen at The Eagle byr på mye av det samme med homoerotiske undertoner.

En actionfilm uten actionscener duger ikke, og når det først skjer noe er actionkoreografien elendig, nærbilder og kaos, lite råskap og slitsom filmmusikk. Brockback Mountain møter Apocalypto høres kanskje ikke så galt ut, men det er det altså.

Vi har nok av elendige skuespillere i verden, kvinner og menn. Orlando Bloom og Hayden Christensen har nå fått et nytt medlem i klubben sin, hans navn er Channing Tatum. Selv Orlando Bloom fremstår som en profesjonell skuespiller sammenlignet med denne dødvekten av en skuespiller. Fy faen for en håpløs kukkefaen! Se på det tomme blikket, han kan ikke vise noe form for følelser i det hele tatt. Jeg satt hele tiden å tenkte på hvordan folk kritiserer Steven Seagal i sine glansdager, jeg skal si deg en ting, Channing Tatum har mye å lære av Steven Seagal!

The Eagle er en selvhøytidelig farse som ønsker og prøver på noe den ikke er. Vil du ha en film å sovne til, er The Eagle et perfekt valg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.