Visit my YouTube channel here.

Kurosagi (2008)

kurosagi

Her kommer svindlerne.

Kurosagi er basert på en populær mangaserie. Vi følger en ung mann som er ute etter å ødelegge livene til svindlere. Her handler det om å ikke bli lurt og holde maska.

Vi finner en del garvede veteranskuespiller i Kurosagi som går på autopilot. Tomohisa Yamashita som spiller Kurosagi, er en av de mest talentløse skuespillere jeg noensinne har sett. Selv Hayden Christensen er en bedre skuespiller! Tomohisa Yamashita er helt tom. Han har ikke et eneste ansiktsuttrykk å by på i det hele tatt. Jeg ble mer og mer kvalm av å se denne idioten underveis, og jeg hylte av glede når filmen var ferdig.

Historien blir for rotete, det blir for mye å følge med på, og samtidig må vi se det tomme trynet til Tomohisa Yamashita nesten hele tiden. Filmer fra Japan går tregt unna, det vet de fleste. Men å lage kjempetrege spenningsfilmer går bare ikke. Stikkordet er spenning, da må man forstå at man må ha litt tempo, en engasjerende historie og en hovedrolleinnehaver som kan spille.

Kurosagi ble en hard påkjenning. Det skjer lite, det prates hele tiden og har jeg nevnt det tomme ansiktsuttrykket til Tomohisa Yamashita?

Kurosagi er den dårligste filmen jeg har sett fra Japan, og Tomohisa Yamashita er den dårligste skuespiller på jord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: