Visit my YouTube channel here.

Lakeview Terrace (2008)

lakeview terrace

Listen to your wife, asshole!

Lakeview Terrace var en positiv overraskelse. Filmen er velspilt og spennende. Samuel L. Jackson er en klasseskuespiller, spesielt når han spiller ustabil. Mannen innehar en autoritet få skuespillere har. I Lakeview Terrace spiller han en politimann som er far til to unger. Kona døde i en bilulykke for tre år siden. Abel Turner tror at hun hadde et forhold til en hvit mann. Selvsagt flytter det inn et kjærestepar i nabohuset. Problemet er at kvinnen er afroamerikaner, og mannen hennes er hvit. Da klikker Abe Turner, og han gjør alt for å få dem vekk.

Jeg trodde først at Lakeview Terrace var en komediefilm, men der tok jeg skammelig feil. Dette er en thriller der vi følger en politimann som har alvorlige psykiske problemer. Det får Chris og Lisa Mattson kjenne på kroppen og til sinns. Patrick Wilson og Samuel L. Jackson har god kjemi. De hater hverandre, det ser man tydelig. Patrick Wilson underspiller, og han gjør da Samuel L. Jackson mer autoritær og truende.

Lakeview Terrace er en film som underholder og tiden går fort. Slutten er generisk, men hadde det passet med en annen slutt? Ikke i dette tilfellet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.