Visit my YouTube channel here.

Mannen som elsket Yngve (2008)

Hvem er jeg?

Mannen som elsket Yngve har høstet gode kritikker. Det å være ung er ikke lett, og i denne filmen stifter vi bekjentskap med en ung gutt som er usikker på sin seksuelle legning. Filmen er god, men det er noe som mangler. Personlig syntes jeg man burde ha satset mer på scenene mellom Jarle og Yngve, og litt mindre på musikken. Det er scener her som ikke ga meg noe som seer, det er først på slutten det blir følelsesladet.

Skuespillerne leverer gode rolletolkninger. Fint å se lillesøster Ida Elise Broch er i en helt annen klasse enn storebror Nicolai Cleve Broch. Rolf Kristian Larsen som Jarle er den som leverer beste rolletolkning. Han klarer å få frem usikkerheten i seg selv på strålende vis. Hvem er jeg, ser du ham spørre seg selv i flere scener. Flott rolletolkning!

Mannen som elsket Yngve er en av de bedre norske filmene jeg har sett. Jeg har ikke lest romanen filmen er basert på, men jeg følte at filmen manglet skikkelig karakterdybde og flyten var ikke helt til stede. Selv med ovennevnte problemer er Mannen som elsket Yngve en god film.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.