Visit my YouTube channel here.

Midnight FM (2010)

Vær veldig forsiktig med det du sier, det finnes alltid en gærning som lytter på hva du sier.

Midnight FM er en elendig film der en radiovert må redde datteren sin fra en gal fan. Den største feilen Midnight FM gjør, er at jeg som seer ikke bryr meg om rollefigurene. Hvem er den lille familien? Når radioverten er en skikkelig sur megge av et kvinnfolk, da driter jeg i hvordan det vil gå med henne og hennes familie, selv om det er unger her. Unger blir for det meste brukt som et billig virkemiddel for å få seerne til å engasjere seg, til å bry seg. Heldigvis har jeg blitt voksen, en film må jobbe mye for at jeg skal føle empati for andre jeg ikke kjenner.

En slitsom film uten spenning og mening. Samlebåndproduksjon av verste sort med en morder uten personlighet, og drapene er heller ikke noe å skrive hjem om. Takk og pris for at det kommer svært få grøsserfilmer fra Sør-Korea om dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.