Visit my YouTube channel here.

No More Comics (1986)

Sladderpressen.

No More Comics har en god historie om en reporter som ønsker å bidra med viktige ting som skjer i samfunnet, men som kun får oppdrag der han plager kjendiser. Men en dag vil sjansen by seg når han oppdager en storsvindel.

Filmen er velspilt, men ganske så kjedelig. Toshiaki Kinameri er en kjedelig type, en mann som har mistet håpet for det han brant for. Selv om han har en drittjobb, er det ikke han som burde skamme seg, det er heller de hjernedøde som leser sladderpresse og Se og Hør. Disse menneskene med en hjerne på størrelse med en peanøtt er skylden i dette tullet der folk ikke får være i fred.

No More Comcis har mye på hjertet, og den treffer blink helt på slutten av filmen. Men særlig underholdende er den ikke da Toshiaki Kinameri er helt død som person, han er en levende zombie-reporter uten sjel, den mistet han for mange år siden. Det er omstendighetene rundt ham som bærer filmen fremover, men en spilletid på to timer blir for lenge. Legg merke til at Takeshi Kitano dukker opp når filmen er nesten ferdig. Han stjeler selvsagt showet, denne herlige karismatiske fyren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.