Visit my YouTube channel here.

R100 (2013)

r100

En mann melder seg inn i en S&M-klubb for ett år som heter selvsagt Bondage. I løpet av dette året kan man ikke melde seg ut, noe han selvsagt gjør og da starter problemene.

Regissør Hitoshi Matsumoto er en merkelig skrue, han er svært kreativ og jeg vil kalle ham for en av de mer spennende regissørene i verden om dagen. Nå likte jeg ikke hans forrige film, Scabbard Samurai, men jeg elsket hans sære Symbol. Den filmen burde alle filmelskere få med seg, jeg kan garantere deg at du nesten ikke har sett maken til merkelig og kreativ filmskaping.

R100 er også en merkelig og svært kreativ film som helt klart skiller seg ut i mengden. Det er vanskelig å forstå hva budskapet i filmen er, men det gjør at dette er en film man kan se flere ganger for å lete etter mening.

For R100 er en sprø og morsom film. Man er vitne til noen helt geniale scener her, spesielt dundra på over 100 kg som spytter på sine slaver er genial og da spesielt dansesekvensen som sikkert en kar som Quentin Tarantino vil elske og kanskje kopiere.

Er man en smule filmleie, spesielt hvis man ødelegger sin filminteresse med å bare se filmer fra Hollywood, så er R100 virkelig en film man må få med seg. Her får man i det minste kreativitet og særhet som fungerer. Jeg må bare se filmen en eller to ganger til for å kanskje jekke opp karakteren, for jeg skjønte ikke helt meningen med filmen.

2 thoughts on “R100 (2013)”

  1. Likte godt R100, Bigman Japan er også funny. Men enig med deg angående Scabbard Samurai, den var litt døll. Irriterer meg at det ikke er mulig å få Symbol på dvd med engelsk tekst. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.