Visit my YouTube channel here.

Rage of Honor (1987)

rage of honor

En japansk mann er ute etter hevn etter at en skurk drepte hans venn. Dette fører ham til Argentina.

I Rage of Honor finner vi ninjakongen Sho Kosugi i hovedrollen. Dette er helt klart en av hans svakeste filmer i karrieren. Han ser også veldig rar ut i Rage of Honor, han har et veldig stort ansikt og han får for mye dialog.

De første 50 minuttene er underholdende, dette er en skikkelig drittfilm der Sho Kosugi poserer for harde livet. Han tror han er den asiatiske utgaven av James Bond. Tro meg, det blir slitsomt og irriterende i lengden for han gjør det for ofte. Han ser ut som en drittunge som poserer foran kameraet for første gang.

Men så gjenstår det er rundt 75 minutter, og selv om filmen har veldig mye action blir det kjedelig og repeterende i lengden. Dette er en veldig masete film som for det meste irriterer. Stygge, hårete menn som ikke kan slåss, og en barnslig Sho Kosugi som er en enmannshær, kan ta knekken på de peneste av oss.

Jeg elsker dårlige B-filmer fra 80-tallet, men noen fungerer bare ikke. Jeg husker at jeg ikke likte Rage of Honor i ung alder, og det gjør jeg heller ikke i voksen alder. Den forsøker for mye å være kul og tøff hele tiden.

Det skal sies at Rage of Honor ikke direkte er en ninjafilm. Sho Kosugi bruker kastestjerner, og han bruker sverd, men han tar aldri på seg ninjadrakt. Det er aldri et godt tegn når han har hovedrollen.

Actionkoreografien er elendig, redigeringen er rotete og filmen har så mange store feil at man kan bli sliten av å se og lete etter flere tabber.

Skurken er konge, han kan ikke slåss, det ser man på skuespilleren, men han har mye personlighet, vi vet at han liker sadomasochisme. Det er vel det eneste, og at han liker å slåss i sakte film.

Har du konsentrasjonen og ork til å se en film med så mange store hull i manuset, så kan Rage of Honor være verdt å sjekke ut. Men er du ute etter å bli underholdt av simpel underholdning, se heller en annen film.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: