Visit my YouTube channel here.

Rovdyr (2008)

En vennegjeng blir terrorisert av en gjeng med bondeknøler.

Det er ikke ofte man ser en norsk slasherfilm. Det skal veldig mye til om dagen å lage en skikkelig god slasherfilm. Det kommer veldig mange filmer hvert år i denne sjangeren, og de fleste bringer ikke noe nytt til bordet.

Rovdyr bringer heller ikke noe nytt til bordet, men filmen er slett ikke så verst. Jeg hadde veldig lave forventninger når jeg satte den på, men til tider er filmen litt spennende. Rollefigurene er bare irriterende. De er rett og slett uspiselige. Skuespillerne er heller ikke noe å rope hurra for. De overspiller, er masete og er heller ikke troverdige.

Vi har sett det så mange ganger før. Vennegjeng havner i skogen med en gjeng morderiske bondeknøler etter seg. Den store mangelen til Rovdyr er at drapsmennene ikke har personlighet. Hva driver dem? Dette er elendig historiefortelling.

Karakterdybde og en historie finner du ikke i Rovdyr. Det er ikke en historie å fortelle. Bare en skog, bondeknøler og mye løping frem og tilbake. Til tider er det flaut, men filmen er litt spennende. Drapene er helt ok. Det er en skitten film, og drapene tar aldri helt av. Altså en litt mildere slasherfilm som prøver å være litt mer realistisk.

Rovdyr er en helt grei film, men som sagt er det flaut at filmen ikke har en historie, og drapsmennene mangler personlighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.