Visit my YouTube channel here.

Severance (2006)

severance

Shit, I’ve left Gordon’s foot on the coach… sorry mate.

Severance hadde jeg store forventninger til. Jeg så for meg en slasher med mye svart humor. Humoren er der i noen få scener, men hvor har alt gørret tatt veien?. Det er nesten ikke noe i det hele tatt, og filmen utvikler seg til å bli en actionfilm på slutten.

Det skjer nesten ingenting av interesse den første timen, og da er det bare en halvtime igjen av filmen. Severance forsøker å skape en trykkende stemning, men lykkes ikke. Først trodde jeg Severance forsøkte å være en parodi på kjente filmer som Saw og Hostel. Hvis dette er tilfellet, er Severance en meget dårlig parodi. For dette var kjedelige greier!

4

2 thoughts on “Severance (2006)”

  1. Heisann, første gang jeg poster her tror jeg. Fin side du har her.

    Satt på severance sammens med noen kamerater, ingen visste hva den handlet om. Var litt treg i førsten, men så virket det som den ble litt skummel, men nei hva skjer?Så blir det litt action og spenning, men det beste av alt var rakett scenen, da lo vi godt! hehe, alt i alt så satt jeg igjen med en god følelse selv om den har sine feil og mangler…

    Jeg tror de store forveningene dine ødela en del av filmen for din del? Vi hadde som sagt ingen forventninger og ble positivt overrasket, dette gjelder desverre begge veier i alt for mange filmer…

  2. Takk skal du ha.

    Så den sammen med en kamerat, og vi holdt på å dø av kjedsomhet. Jeg forventet en helt annen type film. Severance ble for meg en forvirret film som blandet for mange sjangere. Leste mye positivt før jeg så den, men ble skikkelig skuffet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.