Visit my YouTube channel here.

Sick Nurses (2007)

sick-nurses.jpg

En frekk sykesøster blir drept av noen andre frekke sykesøstre, og nå er den frekke sykesøsteren ute etter hevn. En etter en skal de frekke sykesøstrene dø!

Ok, dette er en skikkelig latterlig film. Her er stikkordet frekke sykesøstre, og mye blod og gørr. Sick Nurses har en spilletid på kun 78 minutter minus rulletekster, så filmen er kort. Og glad er jeg for det egentlig.

Sick Nurses starter med disse frekke sykesøstrene som gjør småfrekke ting som å dusje med bh og t-shirt. De er alle frekke, og de får alle sin skjermtid når de gjør frekke ting som å sitte på do å se sexy ut mens det utføres graviditetsprøve. Eller så har vi den bullemi plagede sykesøsteren som veier det hun har spydd opp. Frekt!

Deres frekkhet vil snart en ende ta, og da får de frekke sykesøstrene unngjelde. Drapene her er ganske kule. Spesielt skalpellbladene i munnen på en frekk sykesøster, og det ender med at den frekke kjeven faller av og et foster flyr inn i munnen på den frekke sykesøsteren. Mobiltelefonen inne i kinnet er også en fin en, og det ender med at det stakkars offeret spytter ut småbiter av det som er igjen av telefonen.

Så det er noe positivt med denne filmen, bare så synd at det tar litt tid før det skjer noe og historien er skikkelig elendig. Sick Nurses tar seg aldri selv alvorlig, for det håper jeg var meningen fra regissørenes side. Det er noen skvettescener her, men det er blod og gørr som er hovedrett.

4

2 thoughts on “Sick Nurses (2007)”

  1. Hva får en mann med bred film erfaring og kunnskap til å trykke på play på en film som heter “sick nurses”?

    1. Du skrev stikkordet, bred. Jeg er ute etter noe nytt hele tiden, er nysgjerrig, og det er viktig. Men i ettertid er jeg enig når en ser på tittelen. Men traileren virket blodig, så jeg var litt blodtørst på det tidspunktet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.