Visit my YouTube channel here.

Springtime (2004)

springtime

En musiker flytter til en ny by der han blir musikklærer for et skolekorps som skal forsøke å konkurrere i en korpskonkurranse. Ingen tror at de noensinne vil få delta, for de er ikke flinke nok. Men de har fått en dyktig lærer som hjelper dem med musikken og i privatlivet.

Springtime er en varm og god film med en strålende Min-sik Choi i hovedrollen som musikklæreren. Han er en litt forvirret person som sliter med kjærlighetslivet og karrieren som aldri ble noe av. Men han får god kontakt med noen gutter som spiller i skolekorpset, og kanskje de vil hjelpe ham og han hjelpe dem når livet blir litt for tøft å leve?

Dette er en veldig rolig film der protagonisten i starten er litt ufyselig, men underveis ser vi at han har et hjerte av gull, og han er ingen hore. Det hele føles veldig naturlig ut takket være Min-sik Choi, som alltid er solid.

Noen av guttene i skolekorpset sliter litt, den ene får ikke lov til å spille i skolekorpset av sin far, mens en annen gutt har en eldre bestemor som han bor hos og hennes helse begynner å bli dårlig.

Guttene vi følger og møter er stereotypiske karakterer, men det viktigste er at man føler at protagonisten begynner å se lysere på livet. Han ser og finner nye muligheter, og guttene blir en viktig brikke. Og nei, protagonisten er heller ikke pedofil, selv om det kan virke slik i starten av filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.