Visit my YouTube channel here.

The Jerk (1979)

the jerk

Vi følger en idiot som utrolig nok blir en millionær. Han starter med ingenting, men ved tilfeldigheter møter han forskjellige personer som gir ham en hjelpende hånd. Og en liten oppfinnelse vil forandre hans liv.

The Jerk har jeg faktisk aldri sett før, så dette var første gang jeg så filmen. Filmen er helt grei den, noen morsomme scener er det, og totalt sett er filmen verdt å se en gang, men utover det føler jeg ikke at filmen har stor gjensynsverdi.

Humoren er snill, Steve Martin er god som idioten og filmen har sjarm. Jeg tror jeg lo godt tre ganger, men det er flere scener som ikke er morsomme, noe som selvfølgelig ødelegger helheten.

Det er interessant å se eldre filmer og spesielt komediefilmer som representerer hva som var morsomt på den tiden. Selv finner jeg humoren i de eldre filmene morsommere enn dagens pubertale komediefilmer der det hele tiden er banning og improvisering som er i førersetet. The Jerk har i det minste en historie å fortelle om en idiot som utrolig nok blir millionær ved en tilfeldighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.