Visit my YouTube channel here.

The Prey (2011)

the prey

En bankraner må rømme fra fengsel når en gal seriemorder har kidnappet datteren hans. Personen han beskyttet under soningen viser seg ikke å være en uskyldig mann, og med politiet like bak i hælene må han finne seriemorderen før han selv blir arrestert av politiet som nå tror at han er seriemorderen.

The Prey er en fransk actionthriller med høyt tempo og med karakterer som ikke er særlig godt skrevet. Filmen blir aldri kjedelig, men den blir også veldig forutsigbar og man vet godt hvordan reisen vil ende.

Se for deg en fransk utgave av The Fugitive, da har du The Prey i et nøtteskall. Underveis glemmer man hva som egentlig startet det hele og hva som egentlig foregår, for manuset er rotete skrevet. Det skjer for mye her, det blir for mange karakterer som roter det hele til. Manuset er ikke stramt nok, flere karakterer skulle vært fjernet fra hele filmen.

Det svakeste med filmen er seriemorderen og måten han blir fremstilt på. Det er ikke særlig kult eller skremmende med en feminin mann som bare manglet seilskoene.

The Prey klarer i det minste å gjøre mye riktig hvis man har sett seg lei på de generiske Hollywood-filmene i samme sjanger. Men ikke forvent deg å bry deg om karakterene i The Prey, der er det ikke mye personlighet og spore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.