Visit my YouTube channel here.

The Restless (2006)

the restless

Kjærlighet som aldri vil dø.

Her kan du lese min nye anmeldelse av The Restless (2006)

The Restless er et nytt forsøk på en sørkoreansk utgave av Hero og andre gode filmer i denne sjangeren. The Restless er en blanding av Hero og til tider Blade II. The Restless er regissørens første film, men heldigvis har han med seg noen gode skuespillere som f.eks. Woo-sung Jung som spiller Yi Gwak.

The Restless er en film om kjærlighet, men vi får også servert noen heftige kampscener med sverd og andre våpen. Problemet med filmen er ikke kampscenene som til tider er vakre og se på, men man ser raskt at hovedrolleinnehaverne ikke er noen kampsportutøvere. Det er uansett fine kampscener i The Restless, og filmen er pen å se på.

Hovedproblemet med filmen er kjærlighetshistorien som ikke fungerer i det hele tatt. Bakgrunnshistorien til kjæresteparet er svak, og The Restless hadde vunnet mye på å fokusere mer på dette. The Restless starter med en kampscene, og plutselig er Yi Gwak i mellomhimmelen. Filmen har da en lett tone med noen komiske scener, men så tar kjærlighetshistorien over. Når man da ikke har blitt kjent med kjæresteparet, og ikke har opplevd hva de føler for hverandre, blir kjærlighetshistorien vanskelig å svelge.

Den siste kampscenen skuffet stort, og det er de første kampscenene som er de beste. Slutten er vakker, og The Restless fulgte ikke den vanlige formelen. The Restless en del svakere enn Hero, men bedre enn Shadowless Sword.

Min sørkoreanske favorittfilm i denne sjangeren er fremdeles Bichunmoo, som klarer å kombinere kampscener med en veldig god kjærlighetshistorie. The Restless er uansett verdt en titt.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.