Visit my YouTube channel here.

This Girl Is Bad-Ass!! (2011)

this girl is bad ass

En ung kvinne som jobber som sykkelbud havner i trøbbel når hun stadig stjeler varene til noen gangstere.

For det første er tittelen på filmen helt grusom. Grunnen til at jeg ville se filmen var på grunn av JeeJa Yanin. Du vet, den kvinnelige utgaven av Tony Jaa.

Litt slåssing får man, men dette er en film som legger mest vekt på dårlig humor som jeg ikke håper representerer humoren som det thailandske folket liker. Jeg satt med åpen munn flere ganger, for humoren er ubeskrivelig dårlig og absurd.

Og hvor i alle dager finner man så mange lite attraktive mennesker? Ikke spis middag når du ser This Girl Is Bad-Ass. Den deiligste man finner i filmen er en liten dverg som har blitt kjørt igjennom en kjøttkvern. Han er ikke en sexy, liten ting!

This Girl Is Bad-Ass er en dårlig film som blir reddet av noen greie actionsekvenser. Spesielt er det en artig actionsekvens når protagonisten sloss på et sykkelstativ som er i bevegelse. Kreativt og morsomt, ellers er actionkoreografien ganske middelmådig og tam.

This Girl Is Bad-Ass anbefales ikke videre til noen. De fargerike karakterene er grusomme, og humoren er det barnehagebarn som liker. Derfor er det jævla merkelig å se voksne mennesker ha det morsomt med den grusomme humoren. Men de enkle har det godt, så la oss ikke gjøre narr av dem, det er ikke politisk korrekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: