Visit my YouTube channel here.

Transformers: Season 1 (1984)

transformers season 1

The Autobots og Decepticons havner på Jorden, og kampen mellom dem fortsetter der.

Transformers var det store sammen med He-Man and the Masters of the Universe når jeg var en liten pjokk. Det kuleste mann kunne ha var Transformers leker, og jeg hadde mange av dem. Når jeg så Transformers: Season 1 igjen, husket jeg nesten alle episodene selv om det var nesten 18-20 år siden jeg sist så dem! Da har jeg sett dem mange ganger. Jeg satt alltid med vhs-spilleren klar, og tok opp alle episodene som kom på Fun Factory.

Transformers: Season 1 har dessverre ikke holdt seg like godt. Animasjonen er ikke bra, og historiene blir for like. Høydepunktene i Transformers: Season 1 er utvilsomt Dinobots. Når de først dukket opp i Transformers: Season 1, var det rått for å si det mildt. Men de var dessverre ikke med i så mange episoder i Transformers: Season 1. Det andre høydepunktet i serien var Firesky. Han ble vi bedre kjent med etter hvert. Det siste høydepunktet i Transformers: Season 1 var The Constructicons, som kunne transformere seg til en stor robot ved navn Devastator.

Transformers: Season 1 er som sagt ikke den beste sesongen, men vi blir godt kjent med robotene og menneskene. Etter hvert dukker det opp noen nye roboter, og det er Decepticons som har de kuleste robotene. Det er jo ikke akkurat vanskelig å forstå. Hva er kulest av en sykebil og et kampfly?

Decepticons er onde, og er bare ute etter å ødelegge. Autobots er det tvert det motsatte. Er det noe som blir kjedelig i lengden, så er det all snillismen til Autobots. Decepticons tar av litt for mye noen ganger, for Megatron er en gal og ikke minst hatefull robot. Som en barneserie, er Transformers: Season 1 veldig underholdende. Når man senere ser Transformers: Season 1 som voksen, ser man store svakheter med serien. Det skal selges leker, og dette går utover kvaliteten på animasjon og historier.

Det største problemet med Transformers serien er menneskene. Det er greit at de har landet på Jorden, men som seer er jeg ikke interessert i menneskene. Jeg er interessert i kampen mellom robotene. Det blir for mange episoder der Spike og andre mennesker får alt for mye skjermtid.

Nå nærmer det seg sommeren 2007, og da kommer spillefilmen Transformers (live action). Jeg gleder meg, og for oss fans er det som julaften! Får bare håpe at menneskene ikke får en stor rolle i filmen, for det vil bli ødeleggende for min del. Det hele handler om store roboter som forvandler seg til forskjellige kjøretøy, fly og våpen. Det handler ikke om mennesker. Trailerne som har blitt sluppet ut ser veldig lovende ut, og dette kan bli skikkelig bra når Michael Bay er regissør.

5

2 thoughts on “Transformers: Season 1 (1984)”

  1. Galskap å gi 5/10. Selv som 10 åring når denne serien kom, så jeg det for hva det var, søple tv, laget for peanøtter for å selge dyre leker. Vi bare lo av de få tullingene i nabolaget som synes dette makkverket var kult.

    1. Jeg hadde den største samlingen av leker, det var så awsome, så mange som var misunnelige på den dyre samlingen av kule roboter. Alltid like morsomt når det kom en ny episode med nye roboter som måtte kjøpes. Gode minner, jeg var en herlig, bortskjemt drittunge, selv om jeg ikke fikk ninjasverd. Hadde ninjadrakt og kastestjerner uten sverd! Skandale!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.