Visit my YouTube channel here.

Transformers: Season 4 (1987)

transformers season 4

Kampen mellom Autobots og Decepticons fortsetter.

Transformers: Season 4 har kun 3 episoder. Optimus Prime er tilbake som lederen for Autobots. Man ser i denne sesongen at her begynner Transformers å forandre seg. I Transformers: Season 4 kan mennesker og andre skapninger styre deler av robotene, og samtidig forvandle seg. De kalles Headmasters. Ellers er vi stadig at nye roboter kommer. Mesteparten har en ting til felles, og det er at de forvandler seg til dyrearter. Dette var på en måte starten til Beast Wars serien.

Transformers var ikke så populært lenger, og det skjønner jeg når man bare pumper ut nye roboter i et sett uten å legge sjel i arbeidet. Animasjonen er den samme som i Transformers: Season 3.

Historien i seg selv er ok, men vi har sett det før. Det er synd at man bare tenker på penger når man i Transformers: Season 2 garantert tjente inn en hel haug med penger. Mye vil ha mer, og det gikk utover kvaliteten på episodene.

Det er kvalmende å se hvor mange dårlige episoder serien hadde, og hvor lite personlighet de nye robotene fikk. En ting er sikkert, og det er at menneskerasen er Decepticons.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.