Visit my YouTube channel here.

Transformers: Season 3 (1986)

transformers season 3.

Kampen mellom Autobots og Decepticons fortsetter.

I Transformers: The Movie så døde 60-70% av alle robotene fra de to første sesongene. I Transformers: Season 3 kom det en hel haug med nye roboter. Det første som slo meg med de nye robotene, var at mesteparten var kjedelige og manglet personlighet. De ble også styggere, og likere.

Høydepunktene i Transformers: Season 3 er utvilsomt Metroplex og Trypticon. Disse to robotene er store som byer, og er knalltøffe. Optimus Prime er død, og Megatron har blitt forvandlet til Galvatron. Megatron var en tøff type, men Galvatron er i en helt annen klasse. Problemet med Megatron var at han forvandlet seg til en liten pistol, og det ødela mye av Megatron sin autoritet. Galvatron forvandler seg til en svær kanon, og han er sterkere og mer brutal enn Megatron.

Rodimus Prime er Optimus Prime sin etterfølger. Rodimus Prime er en stor skuffelse. Han er ikke autoritær nok, og klager for mye. Det er ikke mye han gjør i Transformers: Season 3. Rodimus Prime blir en liten speidergutt sammenlignet med Galvatron.

Transformers: Season 3 er nok den beste sesongen i mine øyne. Nå foregår mesteparten av handlingen i verdensrommet, og Transformers besøker mange forskjellige planeter. Animasjonen er bittelitt bedre enn Transformers: Season 2, men bare litt.

Transformers: Season 3 har atmosfæren til The Transformers: The Movie. Det vil si en mørkere stemning, og ikke så lystig som de to første sesongene. Historiene er bra, men det er noen dårlige episoder her også.

Transformers: Season 3 er absolutt min favorittsesong. Jeg liker den mørke atmosfæren, og Galvatron er helt konge!

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.