Visit my YouTube channel here.

Unstoppable Marriage (2007)

unstopable marriage

En mann og en kvinne møtes ved en tilfeldighet. De hater hverandre i starten, men etter hvert begynner de å få følelser for hverandre. Men det er et problem, og det er deres fremtidige svigerforeldre. Kvinnens familie kommer fra arbeiderklassen, mens mannens familie er store snobber som ser ned på alle vanlige arbeiderfolk. Kjæresteparet har funnet hverandre, og bryr seg ikke om hva deres far og mor sier. Men da tar de fremtidige svigerforeldrene saken i sine egne hender, og de bestemmer seg for å samarbeide slik at deres sønn og datter slår opp med hverandre. Men det skal mye til!

Unstoppable Marriage trodde jeg skulle være en traust og kjedelig film, men denne filmen overrasket. Det var en grunn til at jeg ikke hadde så lyst til å se Unstoppable Marriage, og det var den ekle svigermoren som man ser på coveret. Hun er like ekkel i filmen, men gamla har sjarm. Med det utseendet hadde hun passet i en skrekkfilm, for makeup trenger hun ikke.

Humoren i Unstoppable Marriage er av den enkle sorten, men skuespillerne gjør en strålende jobb slik at man til tider glemmer det. Det er de to eldste i filmen som er sjefene her, og de har en herlig kjemi. I starten av filmen virket det som om dette var en ny My Sassy Girl kopi, for den kvinnelige hovedrolleinnehaveren oppførte seg akkurat som hun i My Sassy Girl. Heldigvis gikk dette fort over, og filmen klarte å leve sitt eget liv i stedet for å herme etter My Sassy Girl.

Unstoppable Marriage er en fin romantisk komedie om klasseskille, men som også byr på mye god humor.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.