Visit my YouTube channel here.

20th Century Women (2016)

Whatever you think your life is going to be like, just know, it’s not gonna be anything like that.

Bilde: 2.00:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

Vi følger en tenåringsgutt som bor sammen med sin mor og en yngre kvinne. Han har også god kontakt med en jente på samme alder, og han lærer mye om kvinner i dette huset.

20th Century Women er regissert av Mike Mills (Beginners), og i hovedrollene finner vi Annette Bening, Elle Fanning, Greta Gerwig og Billy Crudup.

Dette er en velspilt film som ikke er for alle. 20th Century Women er en film som passer best for kvinner, for jeg tror ikke at dette er en type film som menn vil elske med tanke på tempoet og at den unge gutten i seg selv ikke er den mest interessante karakteren jeg har møtt i en oppvekstfilm.

Filmen har noen morsomme scener, spesielt er det en scene som er helt konge og det er når den yngre kvinnen rundt middagsbordet begynner å prate om menstruasjon. Dette er en herlig scene der ansiktene til karakterene sier det meste.

Ellers blir det fokus på de tre kvinnene i filmen og deres reise. Filmen klarer faktisk å være litt emosjonell når det gjelder moren til tenåringsgutten som forteller oss hva som vil skje med henne på grunn av den jævla røykinga. Dette tok meg tilbake til den siste episoden i TV-serien, Six Feet Under. Fremtiden er mørk dere!

Liker mann oppvekstfilmer der man følger en karakter som blir litt forvirret når han har tre kvinnfolk rundt seg som ikke akkurat gjør ting lettere når han forsøker å finne ut hvem han er og hvem han vil bli i fremtiden, så er dette en fin film. Men det er en film som nok kvinner vil sette mest pris på.

Bilde: 8/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 4/10

Bildet er klart, passe skarpt og fargene er litt kjølige. Sortnivået er bra.

20th Century Women er selvfølgelig ikke en stor lydfilm. Dialogen er klar og tydelig, ellers er det lite som skjer på lydsiden.

Ekstramateriell:
Audio commentary
9 Featurettes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.