Visit my YouTube channel here.

A Gentle Breeze in the Village (2007)

Landliv.

Det første ordet jeg kommer på når jeg skal beskrive A Gentle Breeze in the Village er vakkert. Nydelig landskap og natur. Jeg ville pakke kofferten og flytte til Japan etter at filmen var ferdig.

Filmen fikk meg til å slappe av, samtidig mimret jeg tilbake når jeg var ung og fremtiden virket usikker, men samtidig spennende. Alt det man opplever og tenker som barn kommer godt fram i A Gentle Breeze in the Village, som er en velspilt film de fleste eldre kan kjenne seg igjen i.

A Gentle Breeze in the Village er en film for oss eldre som savner ungdomstiden og uskyldigheten som man finner i barn. Jeg vil tilbake til barndommen når alt var bare lek og idyll. Det suger maksimalt å bli eldre, det er helt sikkert! Ikke lengt etter å bli eldre. Den beste tiden er når du er ung og verden er en stor lekeplass.

Likte du Glasses, er jeg ganske sikker på at du vil elske A Gentle Breeze in the Village.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.