Visit my YouTube channel here.

As Good as It Gets (1997)

When you first entered the restaurant, I thought you were handsome… and then, of course, you spoke.

Jack Nicholson viser i As Good as It Gets hvilken eminent skuespiller han er. Han leverer en av sine beste rolletolkninger, muligens sin beste etter min mening. Han må spille på hele sitt register som den fordomsfulle og psykisk syke Melvin Udall. Melvin Udall er en komplisert mann, men innerst inne er han en god kar. Det er rett og slett fantastisk å se hvordan Jack Nicholson bringer denne rollefiguren til live.

As Good as It Gets er Jack Nicholsons film. Det er selvsagt også andre skuespillere med i filmen. Helen Hunt og Greg Kinnear leverer også troverdige rolletolkninger. Jeg må si jeg ble litt overrasket over Greg Kinnear. Han hadde noen fine scener der han imponerte som skuespiller.

As Good as It Gets er en morsom, men samtidig en alvorlig film. Det er alltid fint å se mennesker forandre syn og reflektere over livet sitt. Dette er As Good as It Gets sterkeste side ved siden av skuespillerprestasjonene. Alt håp er ikke ute selv om alt går på trynet i en periode, livet går opp og ned, slik er det bare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: