Visit my YouTube channel here.

Ashes of Time Redux (1994)

If you don’t want to be turned down by people, the best way is to turn them down first.

Det er ingen som kan fortelle en kjærlighetshistorie som Kar Wai Wong. Det er bare en Kar Wai Wong, det er helt sikkert. Jeg har ikke sett alle filmene han har laget, men jeg nærmer meg. Det jeg biter meg merke i er at filmene jeg har sett er gode, men mangler prikken over i-en. Jeg tror først prikken over i-en kommer når man ser filmene om igjen. Det er mye å fordøye her og holde styr på, derfor må man se filmene om igjen.

Jeg tror de flest vet hva de får når de setter på en film av Kar Wai Wong. Kjærlighet på godt og vondt, veldig mye følelser, sårhet, visuelt nydelig og filmmusikk som får en til å gråte. Det er så mye følelser i filmene, og Ashes of Time Redux er intet unntak. Skuespillere i verdensklasse, og filmen har noen interessante historier som gjør vondt. Det er mye smerte her, og de siste 10 minuttene er geniale. Det er noen scener her jeg vil alltid huske, spesielt scenene med Maggie Cheung, for en rolletolkning!

Dramadelen er det beste med hele filmen, actionscenene passer ikke inn i det hele tatt, det ødelegger den såre og svært mørke atmosfæren som filmen har skapt de første 40 minuttene. Actionscenene er direkte dårlige med forvirrende redigering og dårlig bruk av sakte film. Jeg håper virkelig det blir bedre i The Grandmasters.

Ashes of Time Redux er en svært depressiv kjærlighetsfilm som er sår og trist når de mest emosjonelle scenene blir vist, og filmmusikken skal ha halvparten av æren for nettopp det. Man har en fordel hvis man kjenner til filmindustrien i Hong Kong, for det kan være vanskelig å holde styr på alle navnene og karakterene i filmen, spesielt hvis man ikke vet hvem skuespillerne er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.