Visit my YouTube channel here.

Bling (2016)

bling

Kjærlighet og roboter.

Bilde: 1.78:1
Lyd: Engelsk, norsk Dolby Digital 5.1

En robotmekaniker har tenkt å fri til sin store kjærlighet i livet, men ting går galt når en superskurk også er ute etter en kvinne han ønsker å tilbringe resten av sitt liv med og han har en superrobot som er veldig ond.

Bling er regissert av Kyung Ho Lee og Wonjae Lee, og stemmeskuespillerne som gir sine stemmer i den engelske versjonen er blant annet Taylor Kitsch, Jennette McCurdy, James Woods, Carla Gugino og Tom Green.

Dette er en sørkoreansk animasjonsfilm med vestlige stemmeskuespillere, det merker man med robotteknologien man får se i Bling. Teknologi er digg i Asia, de elsker spesielt roboter.

Bling er først og fremst en actionfilm. Historien er veldig svak, og man bryr seg heller ikke om karakterenes reise, for karakterene mangler personlighet. Historien er i grunn fornærmende dårlig, en ung mann og en ung kvinne som mener de er ment for hverandre venter bare på at den ene skal ta det første steget og fri. Det betyr at i dette universet er det kun en som kan gjøre det, og det er selvsagt den unge mannen.

Den unge mannen har tre roboter som drømmer om å bli superhelter. Den sjansen får de når en superskurk med en superond robot ønsker å gifte seg med tanten til den yngre kvinne som mekanikeren ønsker å gifte seg med. Drama!

Superskurken og mekanikeren møtes ved en tilfeldighet, og ved et uhell bytter de ringer. Og superskurken har laget en spesiell ring, men det vet jo selvfølgelig ikke mekanikeren.

Så blir det tid for action. Det er flere gode actionsekvenser i filmen, det er det som redder filmen og det er det som er hovedfokuset til skaperne bak filmen.

Et problem at noen av de engelske stemmeskuespillerne som spesielt gir sine stemmer til mekanikeren og den unge kvinnen ikke har passende stemmer til karakterene. Det er alltid irriterende, og i Bling blir det veldig tydelig. Jeg tror ikke Taylor Kitsch skal satse på en karriere som stemmeskuespiller, han får mekanikeren til å høres veldig tom og depressiv ut.

Dette er først og fremst en film for de yngre barna som kun er ute etter fart og spenning. Bling har ikke en god historie å by på, det den har er noen artige roboter og noen akseptable actionsekvenser.

Bilde: 9/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart, og fargene er bra. Animasjonen er litt kjedelig, og universet vi besøker føles ikke så mye levende ut.

Lydsporet er litt lavt. Øker man volumet er dialogen er klar og tydelig, og sidehøyttalerne blir ofte tatt i bruk. Da hører man at dette er et ryddig lydspor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.