Visit my YouTube channel here.

Carver (2008)

carver

En hyggelig campingtur blir forvandlet til et mareritt for en liten gruppe idioter.

Det kommer så mange dårlige slasherfilmer om dagen, og meninger er så delte blant anmeldere om hva som er gode og dårlige filmer. Eneste grunnen til at jeg ville se Carver var en mye omtalt testikkelscene. Testikkelscenen skuffet, men noen av de andre drapene og torturen var imponerende.

Carver er en skikkelig rå og brutal film i samme gate som Saw III, bare med litt dårligere effekter. Historien er som vanlig elendig, og rollefigurene er stokk dumme, og da mener jeg dumme!

Skuespillerne gjør en grei jobb tatt i betraktning at dette er en skikkelig lavbudsjettfilm som er filmet med et digitalt kamera. Jeg er ikke fan av filmer som er filmet med denne type kamera, jeg synes man mister filmfølelsen.

Nå skal handlingen foregå langt oppi skogen, og derfor er det litt ødeleggende å se mange biler som kjører på veien i bakgrunnen. Det er spesielt i en scene i mørket der to kvinner står og prater sammen. Da ser man at det er en god del billykter som suser forbi i bakgrunnen.

Carver er en film man glatt kan overse, men den imponerer med råhet og noen gode drap. Men nå får det snart være nok med en feit bondetamp som torturerer og dreper folk. Bondetampen i Carver er ikke skummel for fem øre. Han ser totalt latterlig ut, og det er kanskje poenget?

Carver kan være verdt å sjekke ut hvis du liker lavbudsjettfilmer i slashersjangeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: