Visit my YouTube channel here.

Dream House (2011)

Hvem har gjort hva?

Dream House er faktisk god den første halvdelen, selv om jeg blir kvalm av familiehygge med drittunger som ikke er søte. Men så tryner filmen når det gjenstår 20 minutter. Jeg visste allerede etter 10 minutter hvem som stod bak det meste, men det var fremdeles interessant når Will Atenton våkner opp til virkeligheten.

Problemet til Dream House er det elendige manuset som rakner opp i sømmene litt etter litt. Det er så mange hull i historien, ting henger ikke på greip og jeg ble sittende å lure på hvordan det er mulig å lage en så kostbar film med et elendig manus som lekker som en sil.

Det morsomste med filmen er å se Daniel Craig i bar overkropp noen ganger. Uten å røpe noe er det lite sannsynlig at han hadde hatt en sånn kropp etter det han gjennomgikk. Daniel Craig har en imponerende fysikk, lite fett, hard og stram. Imponerende tatt alderen i betraktning.

Dream House er en thriller som kunne vært en fornøyelig filmopplevelse hadde det ikke vært for den enkle slutten og alle de store hullene i historien. Filmen er spennende til tider, men skummel er de ikke. Dream House er ikke en skremmende spøkelsefilm, dette er mer etterforskningsfilm etter en oppvåkning. Så forvent en thriller med en idiotisk vending man kan lukte etter 10 minutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.