Visit my YouTube channel here.

Hungry Heart: Wild Striker (2002)

hungry heart wild striker

Mål!

Hungry Heart: Wild Striker består av 52 episoder. Fotball er selvsagt handlingen i denne animeserien. Vi følger en ung gutt ved navn Kanō Kyōsuke som alltid havner i trøbbel. Han er lei av å leve i sin storebrors skygge. Storebroren spiller fotball for storklubben A.C. Milan, og Kanō Kyōsuke har kuttet ut fotballen. Men han begynner på en ny skole, og underveis viser den egoistiske Kanō Kyōsuke hva som virkelig bor i ham. Fotball blir gøy igjen!

Hungry Heart: Wild Striker er en god sportsanime med mye spenning og kameratskap. Der The Prince of Tennis er veldig forutsigbar, er Hungry Heart: Wild Striker tvert det motsatte. Kampene er uforutsigbare, og det er ikke alltid våre helter vinner. Det artige er seriemusikken som spilles når våre helter angriper for å utligne. Da tror man at nå blir det mål, noe det ikke alltid blir. Det er slik en sportsanime skal være etter min mening.

Skikkelig dybde mangler Hungry Heart: Wild Striker. Det er mange episoder, men det skulle ha vært flere. Noen av de viktigste scenene i serien er veldig korte, og jeg følte meg snytt endel ganger. Det ligger mye mer bak, men skaperne tar aldri tak i dette. Jeg vet ikke om managserien går grundigere til verks, for Kanō Kyōsuke bærer på mye smerte som aldri kommer helt ut. Et godt eksempel er når Kanō Kyōsuke gjenforenes med sin bror. Så lang tid det tar, så kort scene uten ordveksling. Det er ikke akkurat slik jeg vil ha det, men tydeligvis ville skaperne at rollefigurene skulle vise sine følelser uten for mange ord.

Hungry Heart: Wild Striker er en serie med mangler, men det er så mye positivt her. Jeg anbefaler denne serien for de som er glad i fotball og sportsanime.

2 thoughts on “Hungry Heart: Wild Striker (2002)”

  1. Fullførte akkurat denne, eneste gode fotball anime der ute for meg, de andre blir for mye tull. Denne har passe balanse mellom action, drama og humor.

    1. Ja, fin serie som ikke er så forutsigbar. Holder på med Berserk, kommet til den tolvte episoden, stått på stedet hvil i 2 uker nå. Litt skuffet over serien, forventet egentlig noe helt annet med tanke på hvor mange som sier at dette er en serie for voksne og at den er så mørk og voldelig. Voldelig er den, men jeg er lei av kampen om kongeriker, forventet noe som lignet på Conan jeg. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.