Infinitely Polar Bear (2014)

infinitely polar bear

Ikke en helt vanlig familiefar.

Bilde: 1.78:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

En mann med diagnosen bipolar lidelse må ta seg av sine to yngre barn når hans ekskone skal forsøke å fullføre utdanningen sin. Det blir ikke lett for noen av partene.

Infinitely Polar Bear er regissert av Maya Forbes, dette er hennes regidebut. Filmen skal være basert på sanne hendelser. I hovedrollene finner vi Mark Ruffalo og vakre Zoe Saldana.

Mark Ruffalo er en knallgod skuespiller som jeg føler er undervurdert, for han blir ikke ofte nevnt synes jeg. Han pleier å være flink når han plukker ut roller han vil spille, og det betaler seg i lengden. For hver gang jeg ser hans navn i en film, så forbinder jeg det med kvalitet. Så klart han har vært med i noen dårlige filmer i sin karriere, men ser man på filmene han har medvirket i så ser man en jevn kvalitet over hele linjen. Han liker å spille mer seriøse roller, og han skuffer aldri i mine øyne.

Infinitely Polar Bear er en sjarmerende film der Mark Ruffalo storspiller som faren i familien som ikke har en jobb. Han har bipolar lidelse, han har to unger og en ekskone, og han tar heller ikke så godt vare på seg selv. Han vet ikke helt hva ordet ansvar er.

Men ansvar må han ta når han må ta seg av sine to yngre barn når hans ekskone reiser til en annen by for å fullføre utdanningen sin. Da er det han som må være forsørger, men det er ikke så lett for ungene stresser ham opp og det er ikke bra for en person med psykiske problemer.

Infinitely Polar Bear er en varm film med flere morsomme scener, Mark Ruffalo fikk meg til å le godt flere ganger og jeg likte også kjemien mellom ham og ungene som er frekke i kjeften. Protagonisten er kanskje litt vanskelig å like da han virker som en bortskjemt, voksen mann. Det er ikke særlig attraktivt, men jeg håpte i det minste at han ville til slutt få et godt forhold til sine barn og kone.

Dette er en varm og underholdende film det er lett å bli sjarmert av.

Bilde: 9/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 4/10

Til å være en dramakomedie er bildekvaliteten strålende. Bildet er klart, detaljert og fargene er varme.

Dette er selvfølgelig ikke en lydfilm. Dialogen er klar og tydelig, og sidehøyttalerne blir tatt i bruk noen få ganger der rommet blir fylt opp med musikk.

Ekstramateriell:
Commentary with Mark Ruffalo, Director Maya Forbes, Producer Wally Wolodarsky
LA Film Festival Q&A with Cast and Filmmakers (11 minutter)
Deleted Scenes (4 minutter)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.